1. Какво представляват

Това са 30-минутни дистанционни сеанси, при които единствената връзка между мен и другия участник е енергийно-мисловна. В рамките на тези 30 минути активирам енергията на Божествената благодат и я насочвам фокусирано към другия участник в сеанса. Тази Благодатна енергия е свръхсъзнателна и Тя най-добре знае върху какво и по какъв начин да въздейства. Моята работа е само да я активирам и насоча. Няма значение на какво разстояние се намираме един от друг. Може дори да сме на различни континенти. Важното е обаче да имаме визуална представа един за друг, за да можем да осъществим енергийна връзка помежду си и по този начин да прокараме канал за потока от Благодатна енергия.

2. Върху какво оказват влияние тези сеанси

Това са сеанси, които винаги оказват положително въздействие и нямат никакви отрицателни ефекти, т. е. от тях човек може само да извлече полза. Чрез сеансите аз искам малко от малко... доколкото е възможно... да ви направя съпричастни на Божествената благодат, така че да вкусите от нея и тя да започне да се проявява в живота ви така както се проявява в моя! Благодатната енергия ви свързва с Божествения Дух, озарява съзнанието ви и ви вдъхновява, изпълва ви с дълбок мир и блаженство, лекува ви душевно и телесно, прогонва от вас тъмни същности и депресивни състояния, хармонизира отношенията ви, помага ви да си родите дете, разрешава заплетени ситуации, подрежда нещата във вас и във вашия живот съобразно благия Божи промисъл – нещо, което ви изпълва с дълбока благодарност и благоговейно чувство!

3. Какво се иска от теб, за да получиш Пратка Любов – Дар от Божествената благодат

В часа, определен за сеанса, трябва да легнеш по гръб, да затвориш очи, да се отпуснеш дълбоко, да насочиш вниманието си към мен, като визуализираш вътрешно моя образ и се опиташ да ме почувстваш като енергиен обект. Необходимо е да си чувствителен, възприемчив, интуитивен, за да можеш да доловиш различните усещания, видения и телепатични послания, които ще провокира в теб Благодатната енергия. И после... след приключването на сеанса, ще искам да споделиш с мен това, което си преживял под въздействие на активираната специално за теб Божествена благодат.

4. Колко струва един такъв сеанс

Моето желание е не да ви вземам парите, а да ви помогна... да ви накарам да се почувствате добре чрез преобразяващата сила на Божествената благодат. Правя тези сеанси като Дар от Сърце за вас! А ако вие получите такъв импулс и пожелаете да ми дарите нещо, но от Сърце, а не по задължение, може да го направите на банкова сметка: IBAN BG28UNCR96600026502419 BIC UNCRBGSF на името на Борислав Русанов Борисов или до град Свищов - 5250, офис на Еконт на ул. „Опълченска“ 16. Телефонът ми е 0895 430215.

5. Какви преживявания имат хората при тези сеанси

Във Фейсбук имам цял аблум с преживявания от проведени сеанси. Тук ще публикувам три от тях, за да придобиете представа за нещата, които се случват.

Сеанс ПРАТКА ЛЮБОВ – ДАР ОТ БОЖЕСТВЕНАТА БЛАГОДАТ. Споделено от Ели:

"И такаааа...

Това приключение започна леко плахо и несигурно, но това беше само за миг. Бях легнала и почувствах как някой ме хвана за кръста и ме повдигна. След това ти ме хвана за ръка и двамата полетяхме с шеметна скорост през облаците. Като ракета, която разсича белите облаци на две (не знам, може би, защото обичам високите скорости). ???? Едновременно с това през цялото време виждах лицето ти с широка усмивка на него. След това се озовахме на място, където беше озарено със светлина и преобладаващия цвят беше бяло и бледо синкаво. Представи ме на един много възрастен мъж, облечен в бяла роба и гъста бяла брада. Гледаше ме с много лека и дискретна усмивка и сякаш всеки момент щеше да започне да се шегува (или поне такова чувство имах аз). В този момент видях себе си като 6-7 годишно хлапе. Покани ме да седна до него, от ляво. Той беше седнал на огромен трон, а до него от двете страни имаше по-малки столове. Аз го погледнах с интерес и се усмихнах. И той се усмихна и като че ли и двамата се разбрахме без думи. Просто вътрешно чувство на разбирателство и вътрешен мир.

До нас отстрани имаше малко езерце с огромен водопад. Знаех, че трябва да вляза вътре. И така и направих. Влязох навътре и директно се гмурнах с главата надолу като русалка. Толкова пречистващо и освежаващо. Интересното беше, че не се чувствах мокра. Сякаш това не беше вода, а най-чистата прозрачна материя, която някога съм виждала. Жива материя, енергия. Застанах под водопада и тази енергия се изливаше върху мене, сякаш ме пречистваше. Но само външно - не усетих вътрешно това преживяване, или поне не изцяло. Може би, още не му е дошло времето за това.

По едно време възрастния мъж влезе в езерото, наведе се и напълни шепите си с тази магическа вода и я плисна нагоре, като дете, което си играе с водата. Живата материя се разпадна на дребни капчици, наподобяващи падащи звезди и сякаш озариха всичко наоколо и се пропиха във всичко около нас и в нас. Усещането на екстаз и безкрайна Любов бяха налице и тялото ми се изпълни с енергия и блаженство. Изведнъж започнах бавно да се издигам от езерото, директно нагоре, сякаш нещо ме издърпваше. И усетих как ми поникват крила, истински бели крила. Направо не можех да повярвам. А ти беше до възрастния мъж през цялото време и двамата бяхте усмихнати до ушите. Застанах до вас и се посмяхме блажено за няколко минути.

След това, някак на по-ниско ниво и място, видях майка ми, вуйчо ми, баба ми и дядо ми, които са покойници. Облечени в бяло, щастливи и широко усмихнати, с блестящо сини очи. Сякаш се подадоха от сянката и започнаха да навлизат в светлината. (Интересното е, че тази нощ сънувах майка си, беше щастлива).

След това възрастния мъж си тръгна, но преди да изчезне, се обърна към нас и се усмихна, а в очите му се четеше любящо, грижовно и удовлетворено чувство. Така, сякаш родител поглежда към децата си.

Помахах на роднините си и двамата с теб тръгнахме. След миг се озовахме в огромна джунгла, пълна със зеленина и цветя. А отгоре над нея имаше огромен висок каменен мост. Просто величествено. Тръгнахме по него, но едновременно с това можех да виждам всичко от високо. Имаше прохладна мъгла, в която влязохме да се разхождаме. (За уточнение - аз обожавам да се разхождам в мъгливо време. Някак има едно тайнствено, мистично и приключенско усещане в това).

И това беше! Магическо и изпълнено с Блаженство и Любов!

Безкрайни благодарности към теб, мистър Добродушков!!! "

Преживяване от сеанса на Цветанка, с която сме се виждали веднъж... преди около три години, когато тя дойде при мен за регресия. Но познавах нейната сестра, с която в студентските ни години бяхме много близки приятели. За жалост, тя си отиде млада от този живот преди 12 – 13 години... само на 42. И днес по време на сеанса на Цветанка, когато визуализирах нейния образ... имах усещането и за присъствието на сестра ѝ – Даниела. И то до такава степен беше силно това усещане, че сякаш техните енергии се преплитаха, сливаха, ставаха едно... И всъщност се питах, и се чудех на коя ли правя сеанс. А най-вероятно тази Пратка Любов е стигнала и до двете сестри – едната във видимото измерение на реалността, а другата в невидимото, защото... Божествената благодат наистина си знае работата! Ето какво ми написа Цветанка след приключване на сеанса:

„В началото всичко беше много забързано . Сменяха се много картини от последни преживявания. След това чух твоя глас , който ми казваше да се отпусна и да се оставя на преживяването. След малко се видях на езерния връх до седмото езеро на Седемте рилски езера. Бях с теб и общувахме безмълвно. Тогава внезапно те видях с големи бели крила, ти ме взема и ме понесе нависоко. Виждах невероятни красиви гледки от Рила, после от други кътчета от Земята и след това виждах Земята как става малка и се отдалечавахме от нея. След това много ярка златиста светлина навсякъде край мен. Появиха се много златисти същества около мен и те имаха невероятни усмивки. Светеха! Мисля, че това беше на Слънцето. Златисти нишки се преплитаха и образуваха фигури, които преливаха една в друга. Като някакъв много бърз стан, който тъчеше. И всяка фигура освен, че беше красива, имаше значение. Златистата светлина ме обгърна цялата и проникна във всяко мое кътче. Почувствах се като част от нея и започнах да светя. После се появиха фигури от цветя. Много красиви! И те преливаха една в друга и започнаха да ме водят. Посетих няколко планети, които ми дадоха послания. След това видях Земята. Тя беше много зелена и светеше някак особено. Тогава видях хората. Те бяха по-различни. Много красиви и одухотворени! Целият им живот беше като танц. Творяха непрекъснато нещо. Всичко следваше някаква хармония. Можеха да се придвижват, където поискат само с мисъл. Но това беше пак по закона на хармонията. И тогава аз пак се усетих в златистата светлина. Пулсации, които излизаха от мен. Много силни! И сега видях как тази светлина отиваше към хора, с които се познавам и съм имала в последно време проблеми. Те приемаха светлината и после се усмихваха. Като онези същества на Слънцето. А аз получих някакво странно умиротворяване. Дълбок мир и същевременно разширяване. И тогава чух твоя глас, че след малко мога да отворя очите си. Отворих очите си , но мирът и красотата на преживяното бяха в мен. Благодаря Много за споделената любов!“

Водя си наблюдения върху стотиците сеанси ПРАТКА ЛЮБОВ – ДАР ОТ БОЖЕСТВЕНАТА БЛАГОДАТ, които съм направил. Забелязвам някои неща. Първо, различните хора притежават различна възприемчивост по отношение на тази Благодатна енергия. Те са като почви с различна попивателна способност: чернозем, глинеста, песъчлива, камениста... Самият аз чувствам как енергията потича към даден човек – каква тяга той създава за нея, как я привлича със своя копнеж, със своята отвореност и възприемчивост подобно на женска утроба... какво вдъхновение поражда процесът в мен, защото и в това отношение забелязвам разлики. То е както един учител, когато преподава един и същи урок в различни класове - вдъхновението му е различно. В някои класове думите сами избликват, сами го намират. При други... мъчно излизат, сякаш нещо ги запира. Така е и при общението ни с различните хора. Някои от тях извикват от дълбините на съществото ни толкова красиви слова, че да се чуди човек как е възможно това. Докато други сякаш няма какво да повикат. И друго – всеки човек сякаш си има свой специфичен собствен ритъм, който по някакъв начин долавям, и той се проявява в определена ритмичност (по-бавна или по-ускорена), когато произнасям молитвени формули за него или когато по време на регресия отпускам тялото му.

Костадин Жиков определено е много отворен, чувствителен, възприемчив и изпълнен с доверие към мен. И резултатът е налице. Ето описание на преживяването му:

„В 7 часа четох молитвения наряд. После в 9 ч. изпях три песни от Учителя, които са ми любими – Духът Божи, Фир-фюр-фен и Псалом 91, за да се настроя. Към 9:20 легнах и като се отпуснах добре, насочих съзнанието си към Борката. Той ми се яви като голяма глава с настоящия си физически образ и се усмихваше нежно. И двамата се превърнахме в енергия и затанцувахме свободно в космическото пространство. От третото око на Борката се излъчи енергия и се вливаше във вените ми. Изпитах еуфория и голяма радост! В този момент ясно почувствах отделянето от времето и пространството (даже и в космически величини), изобщо като понятие. Просто се изпариха и ясно почувствах, че Аз Не Съм Аз… че Азът е просто една илюзия… дреха… роля, дадена ми от Живота, за да трупам опитности и да се разширявам! Беше неописуемо!

След това пак видях лицето на Борката и как той свободно се движи като съзнание (сцена от преминаването му в отвъдния свят)… в пространството и Вселената… като Свободен… притежаващ способността да влиза в различни форми на съществуване, без да загубва съзнанието за себе си и своя център. Видях как се влива в камък, растение, вода, човек… и ги изпълва с Благодат!

А за финал с него, яхнали две невероятно красиви риби с тюркоазено-зелени люспи, отразяващи блещуканията от далечни взривове на звезди в непознати галактики… запрепускахме по невидимите космически вълни!

Уникално и вдъхновяващо! Благодаря ти, Борка!"